Our Ministry   >   Verhuur Read in English

Zalen Verhuur

De perfecte locatie voor uw volgende festiviteit.
De Scots International Church heeft een lange geschiedenis in het centrum van Rotterdam. Onze kerk is gesticht in 1643, en wordt vandaag bezocht door een levendige Engelstalige gemeenschap, met een bijzonder internationaal karakter.
Verschillende zalen in onze kerk, waaronder de Church Hall / Sanctuary, de Lower Hall en enkele vergaderzalen zijn beschikbaar voor verhuur.
English
Onze Faciliteiten

De Church Hall / Sanctuary

De Churh Hall / Sanctuary is ideaal voor trouwdiensten of herdenkingsdiensten. De zaal biedt ruimte aan 250 personen en beschikt over een gran pinao, een orgel en een geluidsinstallatie.
  • 250 zitplaatsen.
  • LOper
  • Geluidsinstallatie
  • Vleugel/Piano
  • Orgel
  • De Church Hall is ook beschikbaar voor trouwdiensten.
    Fotos

De Lower Hall

De benedenzaal van de Scots International Church, is een sfeervolle ruimte voor conferenties, feesten vergaderingen en andere groepsbijeenkomsten.
De Lower Hall biedt ruimte aan 120 - 140 mensen voor een receptie, dinner of presentatie. De zaal beschikt over een podium, een geluidsinstallatie en een goed uitgeruste keuken.
Door de aanbouw van een professionele keuken, kunnen gasten gebruik maken van diverse catering mogelijkheden.
In de zaal is een podium dat geschikt is voor het houden van presentaties, kleine toneel voorstellingen of concerten. Ook is er een piano evenals een geluidsinstallatie met microfoons geschikt voor sprekers. Presentatieapparatuur zoals een diaprojector of een videoscherm is op verzoek bij de zaal te huren.
Fotos
Our Ministry   >   Verhuur

Contact Informatie

For information or viewing please contact the Church Office.